Om oss

Klövsta Energi AB är ett värderingsdrivet företag med verklighetsanknytning. Ditt projekt är i säkra händer när du väljer oss som leverantör.

Vi är starka i Sörmland, utgår från Gnesta och arbetar främst i närområdet för att minska klimatpåverkan genom kortare resväg till ditt projekt. Vi vill kunna erbjuda en trygg och långsiktig relation med dig som kund för att kunna följa upp dina behov som elproducent och konsument.

Certifikat och utbildningar

Vi innehar alla certifikat och utbildningar som är nödvändiga för verksamheten och håller oss uppdaterade om vad som sker inom branschen.

Länk till Elsäkerhetsverket

Lång erfarenhet

Tack vare våra större projekt har vi med oss ett industriellt/kommersiellt tankesätt vid både projektering och utförandet av alla anläggningar. Vi använder samma mät- och diagnosinstrument hos privatkunder som stora företag kräver i upphandlingar på tusentals solpaneler.

Unika projekt

Varje projekt är unikt och kräver en fingertoppskänsla då man behöver väga in allt från estetik, effektivitet och elsäkerhet. Vidare behövs en systemförståelse för att skapa en solenergianläggning som håller nu och ger förutsättningar för framtiden.

Företagsinformation

Juridiskt namn: Klövsta Energi AB
Organisationsnummer: 556924-1630
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 2013-02-28
F-skatt: Ja
Momsregistreringsnummer: Ja
Föremålet för företagets verksamhet är produktion och försäljning av solenergi och relaterade produkter.

Rulla till toppen